Achtergrond en technische informatie

Wandlampen

Letti Lighting informeert...

Indirect licht geeft sfeer!

Wandverlichting van Letti Lighting

Misschien niet de plek waar je als eerste aan denkt voor het plaatsen van verlichting. Helemaal niet binnen in huis, maar verlichting aan de wand of gevel is een hele goede optie en het staat ook nog eens mooi. Je tuin of ruimte in huis krijgt er meteen een hele andere uitstraling door. Het heeft iets aparts en tegelijkertijd ziet het er chique uit. Of je nu gaat voor een wandlamp binnen, in bijvoorbeeld de slaapkamer of badkamer. Of je gaat voor buitenverlichting wandlampen aan bijvoorbeeld de schuur, onder je overkapping of aan je schutting. Alle wandverlichting in ons assortiment is strak en stijlvol en voorzien van LED spots. Zo passen ze niet alleen bij de meeste stijlen, maar zijn ze ook nog eens duurzaam en gaan heel lang mee.

De voordelen van wandlampen LED
Heb jij een geschikte muur binnen of buiten waar je graag wandspotjes wilt plaatsen? Of je nu gaat voor een wandlamp wit of een wandlamp zwart vierkant, wij hebben verschillende armaturen voor je in ons assortiment. Ook als je op zoek bent naar een bepaalde lichtkleur, zoals warm wit licht, bieden we een ruime keuze. Daarnaast zijn onze wandlampen dimbaar LED, is de lichtstraal zowel onder als boven (up & down spots) verstelbaar, wat wil zeggen dat de verlichting tweezijdig oplicht en al onze wandverlichting heeft een IP waarde van 65. Zo zijn onze stijlvolle LED wandspots overal toepasbaar en er is vast en zeker een wandlamp die past bij jou en jouw wensen.

Creëer sfeer met LED wandlampen
Afhankelijk van waar je je wandlampen wilt plaatsen en welke sfeer je wilt creëren, kies je jouw LED wandlampen. Heb je helder licht nodig? Of ga je voor meer sfeervol en ontspanning? Onze LED lampen zijn in verschillende kleuren Kelvin verkrijgbaar. Misschien wil je extra warm wit licht, heeft je voorkeur warm wit licht of ga je toch voor dim to warm licht. Wil je een zwarte wandlamp of ga je toch voor wit of grijs? Ga in ieder geval voor onze dimbare wandlampen LED. Zo kun je altijd je eigen sfeer creëren in de ruimte waar jij de LED verlichting ophangt. Liever geen wandlamp LED dimbaar? Ga dan voor een dimbare inbouwspot of dimbare opbouwspot.Tevens is de lichtbundel van onze wandlampen up down dimbaar en verstelbaar, aangezien je zowel onder als boven de lichtstraal met klepjes kunt regelen.

Wandlampen als ware blikvanger
Wandlampen zijn helemaal in. En niet alleen als buitenlamp aan de schutting of schuur of als leeslampje boven je bed. Wandlampen zijn de trend in je huis. Ga voor een wandlamp in je slaapkamer, voor een wandlamp in de badkamer. Of toch liever een wandlamp in de woonkamer of een wandlamp in je keuken? Ongeacht waar je de lamp aan de muur plaatst, met een moderne wandlamp design zorg je voor een perfecte lichtbron. En naast dat ze als lichtbron en algemene verlichting dienen, zijn ze ook een mooie blikvanger in jouw interieur en ben je helemaal trendy met jouw stijlvolle wandspots aan de muur.

De veelzijdigheid van een wandlamp
Letti-lighting heeft niet alleen up lighters, maar ook up and down spots. Dit wil zeggen dat ze qua lichtbundel naar zowel onder als boven kunnen schijnen. Zo bepaal jij zelf de lichtbundel en daarbij horend sfeer.

Wandlampen in huis
Ben je op zoek naar LED verlichting in huis en wil je een keer wat anders? Heb je wel eens gedacht aan LED wandlampen? Door je lampen aan de muur te bevestigen krijg je een hele andere beleving van een ruimte. De wandlampen in het assortiment van `Letti-Lighting zijn strak en stijlvol en passen in bijna ieder interieur. Doordat we verschillende kleuren armaturen aanbieden en daarbij ook nog diverse lichtkleuren, is er vast en zeker een wandspot die past bij jouw smaak. Of je nu een witte, zwarte of grijze lamp zoekt en of je nu koel of warm licht wilt, je vindt vast een design wandlamp naar je zin in onze webshop. Naast dat je jouw nieuwe wandlampen dus rustig in de slaapkamer, keuken en woonkamer kunt plaatsen, zijn ze ook zonder probleem in vochtige ruimtes toepasbaar zonder daar verder over na te hoeven denken. Ga jij voor een badkamer wandlamp?

Ga je toch liever voor LED verlichting in het plafond in plaats van aan de wand in huis? Bekijk dan de mogelijkheden per ruimte voor jouw verlichting, zoals LED voor de slaapkamer of LED voor de badkamer of keuken.

Wandlampen buiten
Ook rondom je huis kunnen wandlampen de aandacht trekken en een ware blikvanger zijn. Wil jij ook na zonsondergang kunnen genieten in je tuin? Ga dan voor wandlampen onder je overkapping of veranda. Wil je gewoon heldere verlichting rondom je garage of carport, omdat je wilt zien waar je loopt, fietst of rijdt? Dan is het plaatsen van een buiten wandlamp ook zeker een goed idee. Ze staan niet alleen mooi aan je schutting of muur, maar zijn daarnaast ook heel praktisch. Doordat al onze verlichting up and down spots zijn, kun je heel eenvoudig voor de lichtsterkte kiezen die jij prettig vindt. Je kunt de lichtstraal zo laten schijnen, dat het voor jou mooi of juist handig is.

Heb je geen goede schutting of garagemuur bij je huis, dan zijn onze grondspots misschien wel ideaal voor jou. Of mogelijk heb je een veranda waar je LED spots kunt bevestigen voor de nodige sfeer en de juiste verlichting.

De plaatsing van je wandlampen
Je weet het zeker! Jij wilt ook mooie sfeervolle wandlampen aan jouw muur. Maar waar moet je rekening mee houden als je jouw LED lampen aan de wand wilt maken? Waar plaats je de lamp om er zo optimaal van te kunnen genieten en profiteren. Wil je bijvoorbeeld makkelijk bij de lamp kunnen? Moet de lamp ergens op schijnen? Wat is een mooie hoogte qua indeling? Het is belangrijk dat het licht van de spot niet in je ogen schijnt. Dus bekijk hoe de verlichting schijnt en of je er bijvoorbeeld onder zit of ligt. Gaat het om slechts één lamp of wil je er meerdere op een rij en waterpas aan de muur hebben? Allemaal dingen om rekening mee te houden voordat je daadwerkelijk overgaat op het installeren van je LED wandverlichting.

 

 

Mocht je vragen hebben of meer informatie willen?
Laat het ons gerust weten!

informeert!

Over LED, de technologie, mogelijkheden en aanverwante zaken is heel veel te vertellen. Voor wie meer wil weten presenteren wij onderstaande kennis-pagina’s onder de noemer: Letti Lighting informeert!

Letti Lighting partners